Affärer i norr, Youtube och programmatiska köp

Vi har kraftfulla kanaler för dig som vill nå din målgrupp via webben, oavsett om de sitter vid dator, använder surfplatta eller mobiltelefon

Webb

Affärer i Norr - en direktkanal till näringslivet

Affärer i norr sätter Norrbotten i fokus och presenterar gratis nyheter för alla som vill hålla sig uppdaterade om näringsliv och samhällsutveckling. Både på egen webbsida och via nyhetsbrev.

Innehållet utgörs av nyhetstelegram, intervjuer och reportage.  Affärer i norr presenterar företag och porträtterar entreprenörer. Affärer i norr sätter nyhetsvärdet högt även på små, goda nyheter. Affärer i norr vill följa och spegla det som nu ligger i medieskugga. 

Affärer i norr återger vad andra medier skildrar. Ibland med länk till källan. Affärer i norr vill vara ett komplement till andra medier, och ge en helhetsbild av viktiga skeenden.

Bevakningsområdet är i första hand Norrbotten, men redaktionen håller också koll på våra grannar, både i Sverige och Barentsregionen. Affärer i norr refererar vad riksmedierna tar upp som är relevant för företagare i Norrbotten.

Annonsera i Affärer i Norr

Du når en intressant målgrupp: företagare, ­beslutsfattare inom företag, myndigheter och ­organisationer; politiker och journalister; alla som är intresserade av samhälle och näringsliv. Affärer i norr erbjuder annonsplatser både på webben och i nyhetsbrevet.

Affärer i Norrs läsare och följare finns inte bara i Norrbotten, utan över hela landet där många är intresserade av att följa samhällsutvecklingen i Norrbotten. Affärer i norr blir en allt viktigare ­kanal ut från Norrbotten när riks­medierna drar in sin bevakning och lokala medier minskar tillgängligheten.

Läs mer om våra mobilannonser

YouTube - världens största onlineplattform för video

United Screens är nordens största premiumnätverk på YouTube med över 200 miljoner visningar per månad. Dom har över 400 kanaler och kreatörer kopplade till sitt nätverk och växer snabbt.

Huvudmålgruppen är 15-44 år. United Screens strävar efter att samla det bästa på YouTube. I deras kanaler kan du välja att rikta din reklam mot region, intresse, kön och ålder på ett unikt och träffsäkert sätt. Genom att gå i dessa kanaler placeras din reklam i en säker och trovärdig omgivning, anpassad för just din målgrupp. Och du kan vara säker på att din reklam verkligen visas. Din film är unik för varje klipp och ligger inte i en slinga med en massa andra filmer. Dessutom går det inte att klicka sig förbi den. Det går att specificera visningar ner till kommunnivå. Det garanterar visningar där du vill ha dom.

Det går även att boka repetition mot samma IP-nummer vilket ger frekvens på reklamen. Ytterligare filtrering kan göras för ålder och kön på inloggade användare, i det län eller kommun du vill synas.

Reklamfilm i United Screens nätverk

Här spelas din film som ett unikt reklaminslag före YouTube-användarens valda klipp och ligger inte i en slinga med andra filmer. Dessutom går det inte att klicka sig förbi din reklamfilm. Du kan välja att specificera visningar ner till kommunnivå. Det garanterar visningar där du vill ha dom.

För att styra frekvensen kan man boka repetition mot samma IP-nummer. Ytterligare filtrering kan göras för ålder och kön på inloggade användare.

Branded content samarbete med våra YouTubers

Ett reklamsamarbete med någon av våra YouTubers gör din reklam perfekt utformad för deras lojala följare. Här kan man verkligen ta ut svängarna eftersom kontaktmängden består av fans. Det som inte passar din mor kanske passar för din son.

Ditt reklamköp kommer även att finnas kvar på YouTube efter den initiala kampanjen. Kontaktmängden blir i de allra flesta fall snabbt stor och växer därefter sakta.

Programmatiska köp

Alla publicister har en utmaning i osålda annonsplatser. Det kan du som annonsör dra nytta av. Genom programmatiska reklamköp kan du lägga bud på osålda annonsplatser till marknadens lägsta pris. Reklam 365 erbjuder ett mycket prisvärt alternativ när det gäller digital annonsering. Du kan styra dina annonser direkt mot surfbeteende, geografi och specifika webbplatser. Vi hjälper dig att ta fram lämplig budget, tidsperiod och budnivå för en så effektiv insats som möjligt.

Vi är med under hela insatsen och optimerar din kampanj. Vi garanterar dessutom att du alltid syns på sidor med ett respektabelt innehåll. Vi jobbar alltid i en brand safe-miljö. En programmatisk insats är perfekt för dig som vänder dig till en större geografi, specifik målgrupp eller över tid vill nå ut till många.

För få bästa möjliga förutsättningar att lyckas med din programmatiska annonsinsats bör du ta fram 4–12 olika annonsformat så att du når den räckvidd du vill ha. Vi hjälper givetvis dig med att ta fram alla de format du behöver för att nå ut på bästa sätt.

Nå dina besökare och deras tvillingar

Vi kan hjälpa dig att spåra besökarna på din webbplats. Därefter kan vi styra kommunikation direkt mot dem. Det är alltid lättare att bearbeta den som redan känner till dig. Vi kan även analysera dina webbesökare och hitta likasinnade. Dessa kan sedan bearbetas med de budskap du vet fungerar mot befintliga besökare.

Surfbeteende före specifika platser

Genom att köpa annonsvisningar i olika kategorier av surfbeteende, exempelvis mode, träning, affärer eller resor, får du ett högre observationsvärde på dina annonser jämfört med om du bara hade annonserat på sidor som handlar om mode, träning, affärer eller resor. Den som tillhör en kategori av surfbeteende får nämligen annonserna på alla sidor som hon eller han besöker.